Enquesta sobre violència centra la campanya d’enguany pel 25N

14 novembre 2023

Acció Feminista d’Andorra inicia enguany la campanya del 25N, Dia internacional contra la violència envers les dones, amb una enquesta pública dirigida a totes les dones de totes les edats sobre els diferents tipus de violències amb diversos objectius:

  • Posar de relleu els diferents tipus de violències que existeixen, ja que n’hi ha molt diverses i en tots els àmbits (dins la parella, a la feina, a l’entorn digital, etc.). Volem reflexionar sobre situacions viscudes i ajudar a identificar-les com a violència.
  • Recollir històries i experiències reals de situacions de violències viscudes a Andorra a través d’una pregunta oberta. Volem donar veu i visibilitat a aquestes situacions.
  • Obtenir un termòmetre del volum de dones que pateixen violències a Andorra, saber quin tipus és més freqüent, a quina edat, etc.

Existeixen diferents tipus de violències contra les dones, algunes més evidents i d’altres més difícils de detectar però totes importants. L’ONU descriu algunes dels diferents tipus existents.

Hi ha qui encara pensa que a Andorra no n’hi ha i per aquest motiu, des d’AFd’A volem conscienciar i conèixer històries reals de víctimes de violència contra les dones i donar-los veu.

L’enquesta és totalment anònima i es comparteix a través de les diferents xarxes socials de l’associació de manera que pugui arribar a un màxim de dones per obtenir el màxim de difusió i d’informació.
L’èxit de la proposta es basa en la participació, de manera que l’enquesta es mantindrà oberta fins el 30 de novembre. Posteriorment, AFd’A en farà un recull estadístic i publicarà els resultats.

Podeu accedir a l’enquesta a través d’aquest enllaç.

En paral·lel, cada setmana i fins el 25N, es publicaran stories a les xarxes d’AFd’A amb els diferents tipus de violència.


L’associació, a més, prepara d’altres accions de sensibilització pel Dia internacional contra la violència envers les dones que anirem comunicant puntualment.

Altres publicacions…

0 Comentaris

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *