En el marc dels nomenaments de les secretaries d’estat que està duent a terme el Govern aquests dies, des d’Acció Feminista s’espera amb expectació el nomenament de la secretària d’estat d’Igualtat.

Una secretària que, creiem, hauria d’estar adscrita al Cap de Govern, Xavier Espot, tenint en compte que el tema de la igualtat s’ha de treballar de manera transversal, i que es tracta precisament de l’ex ministre d’Afers Socials, amb qui ja s’havia començat a treballar la Llei d’Igualtat efectiva entre dones i homes, a través d’una taula de treball, de la qual en forma part Acció Feminista.   

Fets i dades, com les últimes publicades al país, que mostren que la bretxa salarial creix en comptes de reduir-se, són una evidència més de les desigualtats manifestes i constaten la urgència de treballar des de l’inici de la legislatura en la llei d’Igualtat efectiva entre dones i homes.   

Summary
Expectatives en la formació del nou Govern
Article Name
Expectatives en la formació del nou Govern
Description
En el marc dels nomenaments de les secretaries d’estat del nou Govern Andorrà, esperem amb expectació el nomenament de la secretària d’estat d’Igualtat.
Author
Publisher Name
Acció Feminista d'Andorra
Publisher Logo

Fet amb ❤️ des d'Andorra

Fet amb ❤️ des d'Andorra