Jo no vull ser princesa

Tornem amb una nova guia publicada pel Consell de la Joventut de Barcelona, Jo no vull ser princesa, guia per a noies que volen ser lliures.
Aquesta publicació pretén trencar amb les idees estereotipades que generen tractes desiguals entre homes i dones, aportant noves perspectives a les relacions afectives, sexuals o d’amistat. S’hi poden trobar diferents reflexions i consells sobre cànons de masculinitat o feminitat, sexualitat, relacions amoroses o d’amistat o emocions.

⬅️ Descarrega’t la guia.

Summary
Jo no vull ser princesa, guia per a noies que volen ser lliures
Article Name
Jo no vull ser princesa, guia per a noies que volen ser lliures
Description
Jo no vull ser princesa, pretén trencar amb les idees estereotipades que generen tractes desiguals entre homes i dones, aportant noves perspectives a les relacions afectives, sexuals o d’amistat
Author
Publisher Name
Acció Feminista Andorra
Publisher Logo

Fet amb ❤️ des d'Andorra

Fet amb ❤️ des d'Andorra