Aquest divendres 8 de Març 2019, farà un any que un grup de dones ens vam unir espontàniament per reclamar- un cop més -els nostres drets. Avui, un any després, i a les portes d’esdevenir una associació de ple dret, tornem a fer sentir la nostra veu coincidint amb els actes programats en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Coincidint amb la penosa manifestació del masclisme més primari i resistent aparegut durant els carnavals d’Encamp, hem volgut dir la nostra amb “Per quan la igualtat?” un vídeo informal en què s’exposen algunes de les nostres reivindicacions, de manera desenfadada i divertida.

Denunciem la bretxa salarial, les desigualtats, la manca de quotes, el sostre de vidre, els estereotips, i reclamem la despenalització de l’avortament i la Igualtat, però volem fer-ho amb un llenguatge provocador i humorístic. Tot per dir, que per riure i fer broma, per passar una bona estona, no cal denigrar a ningú!

Estem treballant en un nou manifest que llegirem el dia 8 de març a les 15h. a la Plaça Lídia Armengol d’Andorra la Vella, on hi són convocades totes les dones i homes que se solidaritzin amb els principis del feminisme, i que per tant, reivindiquen la igualtat de drets i oportunitats.

Finalment, convidem a totes les dones i homes feministes a sumar-se amb nosaltres a la manifestació unitària convocada per les tres entitats feministes del país, Stop Violències, Associació de Dones d’Andorra i Acció Feminista d’Andorra, per continuar exigir i reivindicant els nostres Drets!

Summary
per quan la igualtat?
Title
per quan la igualtat?
Description

PER QUAN LA IGUALTAT??? Donem la volta al masclisme! Podem riure sense denigrar a ningu!

Fet amb ❤️ des d'Andorra

Fet amb ❤️ des d'Andorra