Per quan la igualtat?, presentació del video i resta d’actes pel 8 del març 2019

6 març 2019

Aquest divendres 8 de Març 2019, farà un any que un grup de dones ens vam unir espontàniament per reclamar- un cop més -els nostres drets. Avui, un any després, i a les portes d’esdevenir una associació de ple dret, tornem a fer sentir la nostra veu coincidint amb els actes programats en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Coincidint amb la penosa manifestació del masclisme més primari i resistent aparegut durant els carnavals d’Encamp, hem volgut dir la nostra amb “Per quan la igualtat?” un vídeo informal en què s’exposen algunes de les nostres reivindicacions, de manera desenfadada i divertida.

Denunciem la bretxa salarial, les desigualtats, la manca de quotes, el sostre de vidre, els estereotips, i reclamem la despenalització de l’avortament i la Igualtat, però volem fer-ho amb un llenguatge provocador i humorístic. Tot per dir, que per riure i fer broma, per passar una bona estona, no cal denigrar a ningú!

Estem treballant en un nou manifest que llegirem el dia 8 de març a les 15h. a la Plaça Lídia Armengol d’Andorra la Vella, on hi són convocades totes les dones i homes que se solidaritzin amb els principis del feminisme, i que per tant, reivindiquen la igualtat de drets i oportunitats.

Finalment, convidem a totes les dones i homes feministes a sumar-se amb nosaltres a la manifestació unitària convocada per les tres entitats feministes del país, Stop Violències, Associació de Dones d’Andorra i Acció Feminista d’Andorra, per continuar exigir i reivindicant els nostres Drets!

Altres publicacions…

Benvolgudes consolesses

Benvolgudes consolesses

article d'opinióJa al segle XVIII l’Olympe de Gouges constatà que el llenguatge, les paraules que decidim emprar, no...

Formació del nou Govern

Formació del nou Govern

En el marc dels nomenaments de les secretaries d’estat que està duent a terme el Govern aquests dies, des d’Acció...

0 Comentaris

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *