Acció Feminista dona el tret de sortida a la campanya del 8M

1 març 2022

Acció Feminista ha donat el tret de sortida avui amb la posada en marxa a les xarxes socials de la campanya gràfica en motiu de la celebració del Dia internacional de la dona del 2022. Durant la setmana prèvia al 8 de març, l’entitat efectuarà diverses publicacions a les xarxes socials per visibilitzar les desigualtats entre dones i homes existents a Andorra, sota el lema ‘Feministes de guàrdia’.

Així mateix, l’associació feminista també ha fet públic el cartell d’activitats previstes pel pròxim 8 de març, entre les quals destaquen la convocatòria d’una concentració i lectura de manifest prevista per les 13 hores a la plaça Lídia Armengol, on també hi participarà l’Associació de Dones d’Andorra, i la celebració de l’Hora Bruixa a la Fada Ignorant, una trobada de “música, art, humor i mala llet feminista”.

També hi ha prevista la realització d’una roda de premsa el dimecres 2 de març de 2021 a les 18 hores al cafè-teatre ‘La Fada Ignorant’, per presentar els actes previstos per a la celebració del Dia internacional de la dona als mitjans de comunicació del país.

Altres publicacions…

0 Comentaris

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *