Convocatoria Assemblea Constitutiva

2 desembre 2018

Nou mesos després del 8M i de la manifestació del moviment feminista al país, i d’haver estat treballant com a col·lectiu des de llavors, a Acció Feminista d’Andorra ha arribat el moment de constituir-nos com a associació per tal de poder ser interlocutores i incidir en els canvis legislatius que està havent-hi al país i així continuar defensant els drets de les dones, que són drets fonamentals.

Us convidem, doncs, el proper dilluns dia 10 de desembre, a les 20 hores,  a la sala d’actes de la Llacuna,  a l’Assemblea Constituent de l’Associació Acció Feminista d’Andorra.

Hem volgut fer coincidir el nostre naixement com a associació amb el Dia Mundial dels Drets Humans. És per això que l’acte començarà amb una breu introducció a càrrec de la Presidenta de l’Institut de Drets Humans d’Andorra, Elisa Muxella.

Durant l’assemblea es durà a terme l’aprovació dels estatuts (que podeu trobar just a sobre) així com l’elecció de la junta directora. 

Candidatura única presentada

Antònia Escoda

Presidència

Margot Babià

Tresoreria

Aurora Baena

Secretaria

Xus Boya

Vocal

Mª Jose Espinosa

Vocal

Laia Ferré Marot

Vocal

Assumpció Lluís

Vocal

Júlia Martínez-Illescas

Vocal

Acció Feminista sempre ha volgut ser, i vol continuar sent, una associació horitzontal. La Junta Directiva assumirà el rol que fins ara tenía la comissió de coordinació, fent de corretja de transmissió de les decisions, que seran preses com fins ara per les comissions de treball. Qualsevol associada és benvinguda a qualsevol comissió de treball, reunió o assemblea…

Us convidem a venir i participar!!

Altres publicacions…

0 Comentaris

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *